
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer3. juli, 2025
Har du hørt om fest i munnen?
Denne kyllingretten er akkurat det - en fest i seg selv. Enkel å lage og perfekt å servere til et middagsselskap, en syklubb eller venninnegjeng.
Sausen blir ikke kremet men passer så godt til dette og gjerne ris ved siden av.
Skulle du ønske en tykkere saus kan du koke den på forhånd og evnt spe med litt maizena utrørt i vann.
4 porsjoner
Del kyllingfileten i to like store deler og bank den flat, her legger jeg plastfolie oppå.
Fyll de med et par skiver brie, evnt annen ost om du ønsker, soltørket tomat og urter.
Rull de sammen og legg to skiver bacon på en fjøl. Legg kyllingen i enden og rull bacon rundt
Stekes i en blanding av smør og olje på litt sterk varme i 2-3 minutter på hver side, de skal få litt skorpe.
Legg de over i en ildfast form.
Kutt opp løk og finhakk chili og hvitløk
Stek dette i samme panne i noen minutter og ha de deretter over kyllingen
Jeg liker å koke ut panna med litt vann (0,5dl) for å få med alle de gode smakene - helles deretter over kyllingen
Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell de over i formen
Ha oppi tomater og topp med parmesan
Stekes midt i ovn på 200 grader i ca 25-30 minutter
Serveres med ris og gjerne en grønn salat
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKaker
Søt bakst
Brød og rundstykker