
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer4. august, 2025
Hvem sier at en salat er kjedelig middag?
Da har de ikke spist en skikkelig god biffsalat - spicet opp med en asiatisk dressing full av gode smaker!
Føler at denne salaten kompensere litt til min kjøtt- elskende mann;)
Grønnsakene vi har brukt er kun et forslag - bruk gjerne de du foretrekker og liker best.
4 porsjoner
Start med å steke kjøttet, salte og pepre godt og legg i en varm panne med olje
Stek til du får en fin stekeskorpe - reduser til medium varme og tilsett smør og hvitløk
Stek videre i ca 2 minutter mens du øser stekesjy over kjøttet
Ta ut av panna og avkjøl
Mens kjøttet avkjøles lager du dressing
Finhakk hvitløk, ingefær og chili og bland alle ingrediensene i en skål
Smak til med lime
Til salaten så koker du først nudlene som anvist på pakken og avkjøl
Kutt opp og bland alle ingrediensene på et fat eller en bolle, jeg starter med nudler i bunn, deretter alle grønnsakene, toppes med kjøtt - et lite dryss sesamfrø og parmesan.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merBrød og rundstykker
Salater
Kjøttretter