
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer24. mars, 2025
Har du forsøkt å bytte ut kjøtt med blomkål? Det gir en veldig god smak i de fleste retter - blomkål må jo være en av de mest anvendelige grønnsakene vi har.
Har du ikke prøvd kan jeg virkelig anbefale deg denne herligheten!
4 porsjoner
Kok pasta som anvist og ta vare på litt av pastavannet, dette er supert å bruke i senere om sausen blir litt «tørr»
Kutt alle grønnsakene i små biter, sopp i skiver og finhakk hvitløk og chili
Stek soppen godt i smør, krydre godt med salt og pepper. Legg til side
Fres alle grønnsaken i olje/smør i 1 minutt
Ha i tomatpuré og bland godt - la dette steke 1 minutt
Ha i blomkålbukettene og stek videre 1 min
Ha alt over i en kjele, tilsett boksen med tomater.
Kok ut panna med kraft/buljong og hell dette over i kjelen
La den småkoke i 20 minutter
Riv bladene av basilikum planten og ha det over i gryta - smak til om du ønsker mer eller mindre Smak til med salt og pepper
Er det for lite væske tilsetter du bare litt av pastavannet
Legg opp tagliatelle på en tallerken og server med blomkål bolognese på topp - toppet med basilikumblader og revet parmesan
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer