Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. juni, 2025
Pasta
Ingenting slår en skikkelig god bolognese som har stått og putret en god stund!
En bolognese for meg skal dekke spagettien og klebre seg rundt.
Alt er egentlig litt lov - her er det dine smaker som gjelder, mer spice, mindre spice, mer eller mindre sødme. Følg dine egne smaker og vær tro mot de!
Har du andre slappe grønnsaker som må brukes så hvorfor ikke, tenker at både sellerirot, persillerot og andre rotgrønnsaker blir supert her.
Vil du teste min versjon - som vi er veldig glad i, så kommer den her!
4 porsjoner
Finhakk alle grønnsakene og kutt bacon i biter
Start med å steke bacon og legg over i en gryte
Stek kjøttdeigen i samme panne men salt og pepper og ha den over i gryta og.
Surr deretter alle grønnsakene i olje 2-3 minutter, til de er blanke
Tilsett tomatpuré og bland alt godt - la det steke 2-3 minutter
Ha deretter alt oppi gryta - tomatbokser, kraft, soyasaus og honning
La gryta småkoke ca 1 time - jo lengre jo bedre, rør innimellom
Tilsett parmesan og smak til med salt, pepper evnt mer honning
Serveres på spagetti toppet med mere parmesan og gjerne urter som f.eks. persille
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKjøttretter
Tilbehør
Dessert
Pasta