
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer22. april, 2025
Den perfekte restematen - her står du helt fritt til å bruke opp slappe grønnsaker, pølser eller pålegg.
Og når man er så heldig å ha egne høner så er dette en fryd å lage!
Jeg er så takknemlig hver gang jeg går i hønsehuset og henter egg. En råvare som er god som gull.
Så en ekte bondeomelett til ære for hønene er slett ikke dumt!
4 porsjoner
Kutt alle grønnsakene i biter, skinke. I terninger og finhakk hvitløk og chili
Stek grønnsaker og skinke i ca 1 minutt
Hell over i en ildfast form om du ikke steker i en panne du kan sette i ovn
Visp sammen egg, fløte, creme fraiche og ost.
Tilsett krydder i blandingen og smak til
Hell det over formen og topp med revet ost
Stekes på 200 grader, midt i ovn ca 20-30 minutter
Serveres varm - gjerne med godt brød eller salat ved siden
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer