
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. mars, 2025
Den perfekte restematen - neste gang du lager potetmos så pass på å lage litt ekstra. Denne godsaken er perfekt som lunsj!
4 porsjoner
Fordel potetmos restene i 4 ildfaste former eller 1 stor
Rasp ost og fordel over formene - stek på 200 grader til osten har smeltet
Kutt bacon i biter og stek - legg på tørkepapir så fettet renner av
Kutt paprika og løk i biter og surr raskt i panna til det blir blankt
Når osten har smeltet så tar du formene ut - legger over sprøstekt bacon, løk og paprika
Serveres varm - mektig men farlig godt!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer