
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer22. august, 2025
En farlig god kombinasjon- kompakt og seig sjokolade blandet med den syrlige og søte smaken av bringebær !
Brownie eller kladdkake om du vil, servert med vaniljeis så ble dette en fest i munnen.
Og det beste - del kaken i biter og putt i fryseren, så kan du ta opp de gangene du vil kose deg litt ekstra;)
1 Kake
Smelt smør og sjokolade i en kjele over svak varme - avkjøles litt
Pisk egg og sukker til en lett eggedosis - den behøver ikke være stiv
Tilsett hvetemel, kakao og vaniljesukker og bland til en jevn og klumpfri røre
Vend inn smør og sjokoladeblandingen
Hell røren over i en bakepapirkledd form på ca 25x20 cm
Mos bringebærene lett med en gaffel og hell over røren - jeg trykket den lett nedi
Strø over en klype flaksalt
Strekes midt i ovn på 175 grader 25-35 min - dette avhenger litt av hvor stor form du bruker. Husk den skal være klissete inni
Avkjøles helt og settes i kjøleskap til dagen etter, da har kaken satt seg og er helt perfekt
Serveres med vaniljeis
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merSøt bakst
Kjøttretter
Fisk og sjømat
Kraft