
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer19. juni, 2025
Jakten på det perfekte brødet til supper og gryter er endelig over.
Brytebrød fylt med ost og toppet med hvitløk!
Dette var helt nydelig på smak - skulle bare ta en liten munnfull men endte opp med å «smake» på to stk;)
Ønsker du f.eks. en litt grovere variant kan du fint bytte ut litt av det fine melet med litt grovere.
12 Stk
Varm opp vannet til fingervarmt
Rør ut tørrgjær og honning i vannet
Ha mel og salt i en kjøkkenmaskin og hell vannet over - kjøres til en smidig deig, ca 10 minutter
Heves i time
Del deigen i 12 emner
Trykk de litt flate og putt revet ost i hver «bolle» pakk sammen og legg i en smurt bolle ildfast form, evnt paiform med skjøten ned.
Etterheves 40 minutter
Smelt smør og ha i finhakket hvitløk og persille
Smør dette over bollene og ha tilslutt over litt revet parmesan
Stekes på 200 grader midt i ovn ca 20-25 minutter
La de avkjøles litt før servering
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer