
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer1. april, 2025
Ciabatta - Italias mest kjente brød. Kjennetegnes ved at det er luftig inni og har en hard skorpe!
Perfekt som tilbehør til supper, salater, tilbehør til tapas bordet eller bare som et rundstykke med ost og skinke !
8 Stk
Rør ut kaldt vann og tørrgjær
Bland salt og hvetemel og tilsett dette
Bland deigen godt, den skal være litt klissete
Dekk med plast og la heve på kjøkkenbenken til dagen etter ,16-18 timer
Ved utbaking heller du deigen på bordet med mel - brett over seg selv 6-7 ganger
Del i 8 og legg hver del over på et bakepapir - deigen er klissete så ikke prøv å forme de, skal være litt rustikke
Etterheves 1 time
Sett ovnen på 250 grader varmluft med et stekebrett inni
Når ovnen og brett er varmt tar du ut stekebrettet og legger over bakepapiret med ciabatta - pass deg så du ikke brenner deg
Stekes nederst i ovn ca 25 minutter
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer