Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer3. september, 2025
Kaker
Daim + is + en skikkelig god mandelbunn, da har du det!
Denne iskake passer like godt på vinterstid som midt på sommeren, til bursdager og alle slags selskapeligheter.
Det er lett å lage om du skulle lure;)
Og enda lettere å spise!
1 Stk
Pisk eggehviter og sukker til marengs
Rør forsiktig inn de malte mandlene
Hell røren over i en form (22 cm) med bakepapir i bunn
Stekes midt i ovn på 180 grader over og undervarme i 25-30 minutter
La kaken avkjøles i formen
Pisk eggeplommer og sukker til tykk eggedosis
Pisk kremfløten til en luftig krem og vend inn i eggedosisen
Knus/hakk sjokoladen og rør den inn i kremen
Når bunnen er avkjølt har du kremen over og setter i fryseren til dagen etter
Ved servering pynter du med ekstra Daim på toppen
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKjøttretter
Tilbehør
Dessert
Pasta