
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer24. mars, 2025
Denne eltefrie loffen er veldig populær hos alle som lager den.
Ingredienser du alltid har for hånd, og for oss som ikke lenger bor ved siden av butikken så er denne oppskrifter helt gull!
2 Brød
Bland alt det tørre i en stor bakebolle
Varm opp vannet til lunkent og hell oppi olje og honning.
Hell vannet over det tørre og bland alt godt sammen - den skal være litt klissete
La den heve til dobbel størrelse
Fordel deigen over i to smurte brødformer og etterhev 30-40 minutter
Sett ovnen på 250 grader, senk til 200 når du setter inn brødene på nederste rille
Stekes i 20 minutter
Ta de ut og pensle med lunkent vann.
Stek videre i 25 minutter
Ta brødene ut av formene og stek ytterligere 10 minutter
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer