
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer26. februar, 2025
Vårt mest populære brød. Dette er det så mange av dere som nå baker jevnlig. Perfekt til matpakke, lunsj eller frokosten. Et brød som metter godt.
2 Stk
Bland alt det tørre i en stor bakebolle
Varm opp vannet til fingervarmt (ca 38 grader)
Bland inn honning og olje i det oppvarmede vannet
Hell det våte over i bollen med det tørre og bland godt sammen, en god tresleiv er fin å bruke.
Heves til dobbel størrelse, ca 1 time.
Ha deigen over i to smurte brødformer
Etterheves 30 min
Stekes på 225 grader nest nederst i ovnen i 40 minutter
Etter 40 minutter tar du brødene ut av formen og fortsetter å steke de i 15 minutter
Avkjøles på rist
Pass på at brødene er helt avkjølt før du pakker de inn - de ligger fint på benken i mange timer.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer