
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer13. april, 2025
En magisk god fiskegryte - husker fortsatt første gangen jeg smakte denne! Her er det ekstra godt å blande litt forskjellig fisk og reker på toppen setter virkelig prikken over i’en!
4 porsjoner
Start med å rense rekene. Kutt fisken i biter
Kutt alle grønnsakene i biter/skiver og finhakk chili og hvitløk.
Fres grønnsakene og eple i en panne med krydderet og tomatpuré i et par minutter
Tilsett eplejuice og kok inn
Ha i kraften og la det steke sammen 1 minutt før du tilsetter kokosmelk. Kok opp og la det småkoke 2 minutter
Tilsett parmesan og smak til med evnt mer krydder
Legg i fiskebitene og bland godt.
Strø over ønsket mengde ost
Vi har brukt en panne som kan settes i stekeovn - har du ikke det så har du alt over i en smurt ildfast form før du har over ost
Gratiner på 225 grader midt i ovn ca 15 minutter, sjekk fisken - den skal flake seg
Serveres med rekene på topp og gjerne ris ved siden av om du ønsker det, et godt brød er og veldig godt.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer