
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer26. mars, 2025
Hjemmebakt loff er alltid best! Det er ikke vanskelig - men alt som skal heves tar litt tid. Denne loffen passer perfekt til rekesmørbrødet eller spekemat!
2 Brød
Varm melk og vann til lunkent, ha oppi honning
Bland alt det tørre (hold igjen litt mel) i en kjøkkenmaskin
Hell den lunkne væsken over i det tørre sammen med egget og kjør til du få en smidig deig. Ca 10-12 minutter
Ha deretter i smøret og kjør til alt er blandet
La deigen heve 1,5 time
Del i to og del deretter i 3 like store emner.
Rull ut remser og flett disse sammen, brett de innover i hver ende så de ikke går opp
Legg de i smurte brødformer og etterhev ca 1 time
Pensle med sammenpisket egg og strø over valmuefrø
Stekes på 190 grader midt i ovn ca 30-40 min, den skal være gyllen.
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer