
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer21. mai, 2025
Glaze - et must til grillmaten.
Gir kjøttstykkene dine en fantastisk god smak -her med et hint av appelsin for nydelig sødme.
Brukes på alt fra koteletter til kyllingfilet.
Holder seg lenge i kjøleskapet så lag gjerne en stor porsjon med det samme.
1 Glass
Finhakk hvitløk, chili og ingefær
Kutt appelsin i biter
Bland alle ingrediensene i en kjele og kok opp
La blandingen småkoke uten lokk i 20 minutter
Kjør deretter til en glatt masse med stavmikser
Ha over på rene (viktig) glass - jeg koker alltid glassene først for å være sikker.
Oppbevares lukket i kjøleskap
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKylling
Tilbehør
Kylling
Forretter og småretter