
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. juni, 2025
Lag granola selv - det er kjempeenkelt og som jeg alltid sier, du vet hva den inneholder.
Her hadde jeg i litt rosiner for sødmen og den ble veldig god.
Bytt gjerne ut tranebærjuice med f.eks. eplejuice eller bare vann.
Det viktigste her er at den er helt tørket før du legger den på tette glass.
Jeg bruker denne daglig på frokosten min, enten youghurt, kjøleskapsgrøt eller cottage cheese. Men noe friske bær til topping er dette helt perfekt!
1 Stort glass
Hakk nøtter og mandler og bland alt det tørre sammen
Hell over juice og honning og bland godt, her bruker jeg hendene
Fordel blandingen utover 2 stekebrett med bakepapir
Stekes på varmluft 110 grader å 1 time og 15 minutter
Jeg rører i blandingen ca hvert 20 min, passer på at den ikke klebrer seg sammen
Når de er ferdige lar jeg de bare avkjøles på brettet til de er helt avkjølt og tørket
Holder seg lenge på tette glass
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merLunsj
Forretter og småretter
Kjøttretter
Kjøttretter