
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer26. mars, 2025
En smakfull middag for hele familien. Kanskje du synes ingrediens listen ser lang ut? Fortvil ikke - her kan du bytte ut med feks andre grønnsaker. Ønsker du retten vegetar bytter du ut kjøttet med bønner eller linser!!
4 porsjoner
Kutt chili og hvitløk til blomkålrisen
Riv blomkålen på et rivjern
Stek hvitløk og chili ca 1 min.
Tilsett blomkålen og stek alt sammen 1 minutt
Ha i osten og fløte
Kok opp og smak til med salt og pepper. La den småkoke 5 minutter
Helles over i en ildfast form - bre utover bunnen
Kutt alle grønnsakene til kjøttfyllet.
Stek kjøttdeig og sopp med salt og pepper, legg til side
Stek løk gylden, ha i hvitløk, chili, gulrot, stangselleri, ingefær og tomatpuré- la det steke sammen 2 minutter
Tilsett kjøttdeigen og sopp - ha i basilikum bladene og smak til med salt og pepper
Fordel kjøttfyllet over blomkålen
Toppes med revet parmesan og tomater
Stek midt i ovn på 200 grader i ca 20 minutter
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer