
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer11. juni, 2025
Når nykål sesongen er her må man jo bare lage noe godt.
Jeg elsker nykål og kunne nok spist det til alt!
Her ble det en litt ny variant hvor nykålen ikke bare var tilbehør men retten i seg selv.
Grillet og servert med masse gode spice smaker ble dette en skikkelig smaksbombe.
2 porsjoner
Start med ponzusausen for denne bør stå et par timer så smakene setter seg
Finhakk hvitløk og chili
Bland alle ingrediensene godt sammen- smak til om du ønsker med lime eller evnt honning. Settes i kjøleskapet
Kutt nykålen i 4 eller 6 biter - kommer litt ann på størrelsen
Pensle med olje og legges på grillen på indirekte varme i noen minutter
Deretter legger du den på direkte varme bare for å få litt grillskorpe
Serveres som hovedrett til 2 stk eller tilbehør til flere
Hell over litt Ponzusaus på hver bit, en god skje rømme og topp det hele med ristede kikerter.
En skikkelig deilig smaksbombe
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer