
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer30. august, 2025
Dette er mine «må ha» rundstykker.
Frokost, lunsj og i matpakka er de helt perfekte!
Jeg fryser de ned og tar opp så mange jeg ønsker på kvelden og da er de perfekte dagen etter.
Her har jeg puttet gulrot i, men du kan egentlig bruke hva du vil, både squash og tyttebær er faktisk veldig godt!
1 porsjoner
Bland egg, cottage cheese og halvparten av havregryna i en bolle - kjør til en glatt masse med stavmixer
Ha oppi resten og bland godt, gulrøttene skal være raspet
Form til boller med hendene, de kan være litt klissete men det går fint;) jeg lager 10-12 stykker
Legges på et stekebrett med bakepapir
Jeg liker å strø litt ekstra kjerner på toppen for den ekstra «krønsjen»
Stek på 200 grader midt i ovn 25-30 minutter - dette avhenger litt av hvor store du lager de
Avkjøles på rist og nytes med favoritt pålegget ditt. Kan fint fryses
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKaker
Brød og rundstykker
Forretter og småretter
Pasta