
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer4. mars, 2025
En nydelig og ikke minst enkel gryte laget med kjøttdeig av hjort, bruk gjerne annen kjøttdeig men vilt vil absolutt smake best her.
Glem alt du trodde om at gryter er vanskelig og tar lang tid - her får du nydelige smaker og oppskriften er så enkel at alle får den til!
4 porsjoner
Start med å knuse einebær i en morter
Kutt løk i biter, sopp i skiver og finhakk hvitløk
Stek løk, hvitløk og sopp gyllent i smør - krydre med salt og pepper, og legg tilside
Stek kjøttdeigen med salt og pepper
Når kjøttet er ferdig stekt har du løk, sopp og hvitløk tilbake i panna.
Ha i rømme, einebær, solbærsaft, soyasaus og brunost
La alt småkoke 5-10 minutter.
Smak til med evnt mer krydder eller brunost
Serveres med potetmos eller kokt ris. Tyttebær eller ripsgele er et must!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer