
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer10. mai, 2025
Kommer du på besøk på Kroken er sannsynligheten for at du får servert disse hornene stor.
Fylt med masse ost, god skinke og den lille hemmeligheten- nemlig Kavli cheddar og chili ost.
Kan love deg disse vil falle i smak, store og luftige horn med masse go’ saker inni.
Er du ikke overbevist så burde du gi de en sjanse, eller kanskje invitere deg på besøk på Kroken!
8 Stk
Smelt smør og varm opp melken til fingervarmt
Bland alt i en kjøkkenmaskin og kjør til du har en smidig deig, 10-12 minutter
Heves 1 time
Kjevle ut til en runding og del som en pizza i 8 deler
Ha først på Kavli osten, deretter ost og skinke over - det er godt med litt mye fyll i de
Rull de sammen til horn og sett på et stekebrett
Etterheve 1 time
Pensle med pisket egg og toppes med valmuefrø
Stekes midt i ovn på 225 grader 10-12 minutter
Avkjøles litt på rist - men nytes gjerne litt lunkne.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merBrød og rundstykker
Kjøttretter
Forretter og småretter