
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. mai, 2025
Finnes jo ikke noe enklere enn dette.
Bare å røre sammen, og la hvile på kjøkkenbenken til dagen etter.
Ting som nesten ordner seg selv er gull verdt, ja det tar jo tid når deigen må stå til dagen etter - men arbeidsinnsatsen her er minimal.
De smakte ferske og gode i flere dager - og er du som meg og elsker litt «krønsj» så er kjernene rosinen i pølsa her!
8 Stk
Rør sammen alle ingrediensene kvelden før
Dekk med folie og la stå på benken til dagen etter
Ta deigen ut på et melet underlag, legg noen ganger over hverandre - den er litt klissete men det er bra
Del i 8 like store biter og legg over på et stekebrett med bakepapir
Stekes på 225 grader midt i ovn 20-25 minutter
Avkjøles på rist og nytes til både frokost, lunsj og kvelds
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merBrød og rundstykker
Kylling
Tilbehør