
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer28. mars, 2025
En nydelig «take away» rett som du lager enkelt hjemme.
Fake away som det populært kalles. Festmiddag eller date middag - passer perfekt til alle anledninger.
4 porsjoner
Skjær svinefilet i biter a 2x4 cm
Bland alle ingrediensene til marinaden og legg kjøttet oppi
Marineres minimum 30 min
Bland sammen maisenna, potetmel og salt
Visp eggene sammen i en skål
Varm opp olje i en panne, det skal dekke 0,5 cm opp på kanten
Vend kjøttet først i melblandingen, så i egget og tilbake i melet
Stekes i 6-7 minutter - snu de ofte og pass så de ikke blir brent
Ta de ut av pannen og la de renne av seg på et tørkepapir
Kutt paprika i skiver og løk i biter
Bland sammen ingrediensene til sausen
Ha sausen i en panne og varm opp, smak til om du ønsker den evnt litt sterkere
Ha i grønnsakene og la alt surre sammen et par minutter før du har i kjøttet. Den er ferdig når sausen kleber seg til alt og kjøttet er varm.
Serveres med ris
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer