
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer24. mars, 2025
Tanken var rett og slett burger som var skjult inni brødet - med masse godsaker!
Ble ikke helt som jeg tenkte da jeg stekte kjøttet som jeg gjorde. Men spør om det ble godt?
Dette var skikkelig snadder - både som middag, lunsj og vil tro at det ville vært super populært på tur!
8 Stk
Bland det tørre.
Smelt smør og varm opp melk og vann
Hell det over i det tørre med egget og honningen.
Kjøres i en kjøkkenmaskin til en smidig deig. 10-12 minutter
Dekk til bollen og la heve 2 timer
Kutt løk i strimler og tomater i skiver
Stek kjøttdeigen med krydder - jeg har et hamburger krydder jeg brukte - legg i en skål
Stek bacon og legg dette på tørkepapir så fettet renner av
Når deigen er ferdig hevet deler du den i 8 like store deler. Ruller de først ut til boller - deretter kjevlet jeg de litt ut
Ha på fyllet og brett alle kantene opp til toppen - pass på så det er helt tett. Denne siden med skjøt setter jeg ned på stekebrettet så jeg får den fine siden opp. La de etterheve ca 30 minutter
Pensle med egg og strø over sesamfrø
Stekes på 220 grader i 15 minutter.
La de gjerne avkjøles litt før du serverer de
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer