
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer28. mars, 2025
Denne kaken kan du fylle med absolutt alt! Denne gangen ble det jordbær - så utrolig godt, men du kan òg bruke blåbær, bringebær eller hvorfor ikke karamell!
1 Kake
Pisk eggehviter og sukker til marengs, først 5 minutter på lav hastighet deretter 5 minutter på middels - helt til marengsen er stiv
Ha i en pose med vaniljesaus til koking de siste 2 minuttene
Smør marengsen utover et stekebrett med bakepapir og strø over mandelflarn
Stek midt i ovn på 180 grader 20-25 minutter. Marengsen skal være litt gyllen
Ta ut og avkjøl litt før du snur den opp ned på et bakepapir
Løsne forsiktig papiret i bunn. Når det er løsnet lar du det bare ligge løst over bunnen til du skal pynte den
Pisk kremfløte til luftig krem og smør utover bunnen.
Bre og utover jordbærsyltetøy
Rull sammen og pynt gjerne med noen friske bær
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer