
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer28. mars, 2025
Noen ganger må det være lov å jukse litt, ikke sant!
Torsk i nydelig tomatsaus - en litt annerledes bacalao, men fortsatt helt nydelig!
4 porsjoner
Salte torsken med grovsalt, la den ligge ca 30 minutter og skyll deretter av saltet
Finhakk chili og hvitløk - kutt løk og paprika i skiver , og potet i tynne skiver
Stek løk, hvitløk og chili gyldne, bruk gjerne en gryte som tåler stå litt ovn
Ha i tomatpuré og la at steke i 2 minutter
Hell over boksene med hakkede tomater, poteter og olivenolje - bland godt
Smak til med salt og pepper
Sett gryten midt i ovn på 180 grader i 35-40 minutter, til potetene er møre
Deretter legger du i fisken og paprika og steker videre i 10 minutter
Serveres rykende varm med sorte oliven
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer