
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer1. oktober, 2025
Det får liksom ikke blitt nok gryter, eller hva?
Høsten er gode varmende langtidskokte gryter med godt kjøtt og grønnsaker.
Her får du en klassisk kjøttgryte, kokt i god kraft - med sopp og masse deilige grønnsaker!
4 porsjoner
Skjær kjøttet i biter på 2x2 cm
Kutt de øvrige grønnsakene i passende biter, samt sopp. Finhakk hvitløk og chili
Krydre kjøttet godt med salt og pepper og stek i flere omganger , ha det over i en gryte
I samme panne steker du alle grønnsakene raskt i smør eller olje og tilsetter tomatpuré - la det steke sammen 1 minutt
Kok ut panna med kraften og hell alt over i gryta
La småkoke ca 2 timer til kjøttet er mørt.
Stek soppen tilslutt og ha i gryta ved servering
Smak til med salt og pepper. Om du ønsker den tykkere kan du spe med litt maizena
Serveres med potetmos og ripsgele evnt tyttebær
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKjøttretter
Kjøttretter
Kjøttretter
Suppe