
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer21. august, 2025
Enten du sier koteletter eller kåttletter;) så kan jeg love deg et festmåltid uten mye jobb!
Her skal kjøttet bare brunes raskt i panna - resten skal rett i formen og ovnen gjør resten, genialt ikke sant?
Fyll opp formen med norske rotgrønnsaker i sesong - det smaker fantastisk.
Har du sopp vet jeg at det og vil sneie supert oppi her!
4 porsjoner
Krydre kotelettene godt med salt og pepper
Stekes i panne med smør på ganske høy varme til de får en fin stekeskorpe på begge sider, legges deretter over i en ildfast form
Kutt grønnsaker i passe biter, finhakk chili og hvitløk - ha alt over i formen med kjøttet
Lag sjysausen i samme panne som du stekte kjøttet i - da får vi med all den gode smaken
Hell kraft/buljong over i pannen og kok opp
Bland ut maisenna i kaldt vann og tilsett i panna mens du rører godt
Kok opp igjen, smak til med salt og pepper og hell sausen over i formen
Stekes midt i ovn på 180 grader ca 1 time. De kan fint steke lenger men da ville jeg redusert varmen
Serveres med potetmos
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merSøt bakst
Kjøttretter
Fisk og sjømat
Kraft