
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer13. oktober, 2025
Enkel middag som gjør seg nesten helt selv!
Den lengste tiden er der hvor den står i ovn - men det gir deg jo bare mulighetene til å gjøre andre ting;)
Her er det brukt gode norske rotgrønnsaker i sesong - da er de jo aller best, ikke sant?
Hva er liksom ikke å like når kotelettene er så møre at de bare detter fra hverandre.
4 porsjoner
Kutt alle grønnsakene i terninger/biter, finhakk hvitløk og hakk løk
Krydre kotelettene med salt og pepper og del de i to. Brun de raskt i en stekepanne med smør og legg de tilside
Fres alle grønnsakene raskt i samme panne noen minutter og legg de over i en ildfast form med lokk
Legg kotelettene over grønnsakene med timian på toppen
Hell over kjøttbuljong - og noen runder med salt og pepperkverna
Sett midt i ovn på 175 grader og stek i ca 2 timer, sjekk at alt er mørt
Har du en stekepanne som tåler å stå i ovn er dette super enkelt å bruke
Serveres rett fra pannen
Bon apetitt
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKjøttretter
Kjøttretter
Kjøttretter
Kjøttretter