
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer28. mars, 2025
Ville kalle dette carbonara med en liten fløteskvett!
Altså - hjemmelaget pasta er helt nydelig, har du fortsatt ikke prøvd så synes jeg du burde hoppe i det!
Denne retten ga masse mersmak og fortsatt litt vann i munn bare av å se på bildet!!!
4 porsjoner
Pasta lager du enkelt ved å blande egg og mel - hold igjen litt av melet. Når du har fått en fin deig dekker du med plast og legger den kaldt 1 times tid
Lag pasta enkelt ved hjelp av en pastamaskin - disse er enkle og bruke og koster ikke mye.
Finhakk hvitløk og chili, kutt bacon og pølser i så små biter du ønsker
Riv parmesan
Visp sammen egg, fløte, parmesan og noen runder med pepper
Fersk pasta kokes i vann med 2 ss olje og salt i ca 4 minutter
Om du ikke har fersk pasta koker du den som anvist på pakken
Stek bacon og legg til side
Stek pølsene, når de er nesten klare har du i hvitløk og chili - og har tilbake bacon
Når pasta er ferdig kokt tar du den rett over i pannen og blander godt
Ta pannen vekk fra platen og hell over eggeblandingen.
Bland alt godt sammen
Serveres med en gang, gjerne med litt ekstra parmesan og pepper på toppen
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer