
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer23. februar, 2025
En kyllingrett med nydelige smaker. Perfekt til helgekosen, men og en fin hverdagsrett når man har lyst på det lille ekstra.
4 porsjoner
Krydre kyllingen, jeg bruker salt og pepper
Stekes i varm panne med smør og olje til de har fått fin farge
Legges i en smurt ildfast form og stekes på 160 grader midt i ovn ca 20 minutter.
La kyllingen hvile mens du lager sausen
Finhakk chili og hvitløk
Kutt rødløken i strimler
Riv ingefær
Fres løken gylden, og tilsett hvitløk og chili - stek ca 1 minutt
Tilsett revet ingefær og eplejuice og la det koke inn.
Hell over kraft og fløte og la det koke til en tykk saus
Legg i asparges og la den koke med de siste minuttene
Tilsett hakkede urter, frisk estragon og persille passer perfekt. Smak gjerne til men 4-5 ss gir god smak
Ha i revet parmesan
Del kyllingfilet i fine skiver og legg over i panna
Serveres med en god salat, ris eller godt brød
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer