
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer2. august, 2025
Er du glad i kyllingnuggets?
Disse du lager selv er min favoritt - ikke noe tull, bare ren mat!
Vi bruker kyllingfilet, kverner i en foodprosessor- tilsetter litt krydder og pakker de inn i knust bacongull.
Potetgull med salt eller bare panko funker også helt perfekt.
Hva slags dip du ønsker er helt opp til deg, er du typ Bbq, rømmedressing, aioli eller kanskje bare ketchup?
Uansett hva du velger så er jeg helt sikker på at disse vil falle i smak hos både store og små!
4 porsjoner
Ha kyllingfiletene i en foodprosessor og kjør til en deig
Bland inn alt krydderet
Form til avlange boller i hånden med en skje til hjelp og legg de på et stekebrett med bakepapir
Knus bacongull med en stavmikser
Vend så alle nuggetsene i det knuste bacongullet og legg tilbake på brettet
Stekes midt i ovn på 225 grader 25-30 minutter, snu de etter ca 20 minutter
Serveres med potetbåter og den dipen du måtte ønske
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merBrød og rundstykker
Salater
Kjøttretter