
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. februar, 2025
En smakfull hverdagsrett. Velg gjerne annen type rød fisk om du ønsker.
Aspargesbønner kan byttes ut med asparges eller broccoli.
4 porsjoner
Del fisken i passende biter og krydre med salt og pepper
Fres løk gylden i smør
Tilsett chili og hvitløk, la det steke 1 minutt
Legg i fiskebitene, stek de ca 1 minutt på hver side. Er de veldig tykke vil de trenge litt mer tid
Hell over fløten og tilsett aspargesbønner - la dette koke sammen ca 1 minutt
Bland forsiktig inn kapers og parmesan
La alt småkoke til fisken flaker seg, da er den ferdig
Smak til med pepper og sitronsaft. Parmesan er såpass salt at jeg tror ikke du vil trenge mer salt
Serveres med ris, pasta eller poteter. Eller bare mere grønnsaker om du ønsker det
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer