
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer17. mars, 2025
Lammeskank er en delikatesse som nesten lager seg selv. Disse er kokt i øl - noe som gir de en ekstra fruktig og god smak.
4 porsjoner
Salte og pepre lammeskankene, vend de deretter i mel.
Stekes i varm panne, litt på alle sider og legges til side.
Kutt grønnsakene i biter, litt store er helt ok. Finhakk hvitløk og chili
Fres løk, hvitløk og chili gyldent.
Ha i tomatpuré og alle grønnsakene og la det frese sammen i 2 minutter. Her kan du godt ta noen runder med salt og pepperkvern
Ha alt over i en stor gryte.
Kok ut panna med kraften så du får med deg alle de gode smakene.
Hell kraft og øl over i gryta.
Legg i lammeskankene, laurbærblad og timian.
Kok opp, ta på lokk og sett nederst i ovn på 180 grader.
La først stå i ovn 1 time med lokk, ta så av lokket og la stå 1,5 time til. Lammeskankene skal være møre
Serveres med potetmos
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer