
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer23. april, 2025
De fleste middager blir ofte til utifra hva man har i kjøl og frys. Denne pølsegryta var intet unntak! Det fantes flere forskjellige grillpølser med smak, noen med ost og noen litt spicy i fryseren. Neste er da å titte i grønnsaksskuffen - der er det alltid noe som bør brukes. Denne gangen et par slitne paprika! Ettersom pølsene her har mye smak så trenger vi lite krydder, bare litt som «piffer» opp hele gryta. Har du andre grønnsaker så bruk gjerne de du har. Men kan love deg at dette ble skikkelig godt og det at det er enkelt er jo bare et pluss i hverdagen ikke sant!
4 porsjoner
Kutt pølsene i passe biter. Finhakk hvitløk og chili, kutt paprika i strimler og hakk løk.
Stek pølsebitene i en blanding av smør og olje
Når de er klare har du over løk, chili, hvitløk og paprika - og lar alt steke et par minutter
Tilsett tomatpuré, bland godt og stek ytterligere 2 minutter.
Hell over fløte og melk - skulle den bli for tykk så tilsetter du bare litt ekstra.
Tilsett kylling fond, Worchester saus og soyasaus og la alt småkoke 12-15 minutter
Serveres med potetmos og ripsgele evnt tyttebærsyltetøy.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer