
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer28. mars, 2025
Er det lov å si at dette er en fest i munnen? Mandelbunn dekket med en sjokoladekrem, toppet med hakkede nøtter!
Denne kaka har alt - fra det søte til krønsjen på toppen.
Og det beste - den er enkel å lage!
1 Kake
Mal mandlene til en fin masse
Pisk egg og melis til tykk eggedosis
Bland inn bakepulver og vaniljesukker
Vend alt forsiktig inn i eggedosisen
Kle en rund form (23-24) med bakepapir i bunn
Hell røren over i formen og stek nederst i ovn på 160 grader 40-45 minutter
Avkjøles i formen og settes kaldt til dagen etter
En stund før servering så smelter du kokesjokolade over vannbad og avkjøler til lunken
Pisk kremfløten og sukker til luftig krem
Vend forsiktig den avkjølte sjokoladen inn i kremen
Smøres utover kaken og pyntes med hakkede nøtter, litt revet sjokolade og et lite dryss maldonsalt
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer