
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer13. juli, 2025
Farlig gode mozzarella sticks med litt ekstra spice!
Vi lurte inn et par skjeer med chilicrisp i eggeblandingen og gjett om det ble godt;)
Dette er perfekt i varmen, som en liten lunsj, litt snacks til boblene i glasset eller hva med en liten appetizer.
Ettersom de bør fryses før du steker de så ta et par ekstra timer i beregning, eller frys de dagen før.
For å gjøre den ekstra enkel så hadde vi ferdig sweet chili saus som dip - himmelsk godt!
12 Stk
Start med å dele mozzarella i staver, vi fikk 12 stk av biten vår. Legg de på et brett og putt i fryseren minimum 2 timer, kan fint ligge over natten.
Visp sammen egg og chilicrisp, om du ikke ønsker den spicy kan du fint droppe chilicrispen
Knus bacongull - enten i en foodprosessor eller pakk den inn og knus med en kjevle. Alternativt kan du bruke ferdig panko men personlig så syns jeg smaken av dette er mye bedre
Hakk persille og bland den inn i det knuste bacongullet.
Ta stavene ut av fryseren og dypp de først i eggeblandingen, deretter over i bacongullet. Pass på å få dekket hele.
Legg de deretter over i airfryer kurven.
Vi stekte disse på 180 grader i 6 minutter - da hadde de smeltet nok og rant littegrann utover
La de ligge i kurven til de har «satt» seg litt, våre lå i ca 15 minutter.
Hell sweet chili saus i skåler og server
Dette er fingermat, dypp i sausen og nyt disse fantastisk gode sticksene.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer