
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer24. mars, 2025
Er du på utkikk etter det perfekte tilbehøret til gryter og supper?
Da har du funnet det her!
Passer til det meste - også en selvfølge på tapasbordet/koldtbordet!
For ikke å glemme grillmaten.
4 Brød
Varm opp vannet til fingervarmt
Hakk oliven og valnøtter i små biter
Bland alt det tørre i en bakebolle.
Ha oppi oliven og valnøtter - bland
Deretter tilsetter du det våte og blander deigen raskt sammen - så lite håndtering som mulig
Ha litt mel over deigen, dekk med plast og la heve 1 time
Sett ovnen på 250 grader
Ha litt mel på bordet og hendene og hell deigen ut.
Lag fire remser uten å jobbe så mye med deigen
Legg de på et stekebrett med bakepapir, pensle med lunkent vann og strø over maldonsalt
Stekes midt i ovn i 7 minutter på 250 grader
Skru deretter av ovnen og la brødene stå i ettervarmen i 12 minutter
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer