
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer17. mars, 2025
Den perfekte lunsjen - både i solveggen, i tursekken eller matboksen. Sunt, enkelt og smakfullt. Og kanskje det viktigste for mange - den er laget på 123!
2 porsjoner
Pisk eggene lett sammen, her hadde jeg i litt fersk gressløk, salt og pepper
Hell i en panne på middels varme og lag en omelett.
Når den er nesten klar legger du over osteskiver - greit å dekke hele omeletten så tortilla lefsa fester seg.
Når osten har smeltet litt legger du over tortilla og klemmer den lett ned.
Kjenn etter at osten har smeltet inn i tortillaen og snu omeletten.
Stekes litt på andre siden, sjekk ved å løfte den opp om den er klar.
Fylles med det du ønsker, jeg hadde skinke, ruccola, paprika og agurk.
Rull samme, del i to og pakk inn i folie.
Da er lunsjen klar - om du velger å ta den med ut i solveggen, putte den i tursekken eller i matboksen.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer