
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. mars, 2025
Luftige deilige små ostebriks servert i solveggen - fins det noe bedre?
Perfekte frokost rundstykker, til helgekosen men og i matpakka eller tursekken!
12 Stk
Ha alt det tørre i en kjøkkenmaskin
Varm opp melken og rør inn sukkeret
Hell blanding over det tørre sammen med egget og kjør til en smidig deig, ca 10 minutter
Deretter har du i det romtempererte smøret og kjører til alt er blandet
Heves til dobbel størrelse - ca 1 time
Kjevle ut deigen så den passer på et stekebrett - med bakepapir i bunn
Etterheve ca 30 minutter
Skjær opp i biter før du steker - jeg deler i 12 eller 16 stk, alt ettersom hvor store/små jeg ønsker de
Pensle med egg og strø over revet ost og sesamfrø
Stekes på 225 grader midt i ovn 12-14 minutter.
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer