
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer18. juni, 2025
En enkel og smaksrik hverdagsmiddag som passer hele året.
Masse gode smaker både fra sausen, asparges og kapers.
Mange sier at sjømat og parmesan ikke passer sammen - der må jeg si meg veldig uenig!
Komboen er nydelig - lyst å prøve?
4 porsjoner
Kok pasta som anvist
Del laksen i biter og ha på salt og pepper på begge sider
Kutt opp alt av grønnsaker, finhakk hvitløk, chili, kapers og soltørka tomater
Cherrytomater deler jeg i to, asparges deler jeg i tre (brekker først av det nederste leddet)
Fres løk, hvitløk og chili i smør og olje ca 1 minutt
Legg oppi laksen og stek ca 1 minutt på hver side
Tilsett fløte, soyasaus, kapers, soltørka tomater og parmesan
Bland alt godt sammen og ha i asparges bitene, vent litt med toppene
La alt koke sammen et par minutter
Bland inn den ferdig kokte pastaen og smak til med salt, pepper eller kanskje mer soyasaus
Legg aspargestoppene og tomatene på toppen av gryta. Rasp over litt ekstra parmesan og gjerne litt persille
Serveres rett fra pannen.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merBrød og rundstykker
Kjøttretter
Forretter og småretter