
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer5. mai, 2025
Små enkle snurrer fylt med pesto og ost. Her har jeg laget pesto selv, det er både enkelt og raskt gjort!
Disse er supergode å dyppe i suppe, aioli eller bare litt snacks ved siden av et koldtbord - eller grillmaten!
Personlig syns jeg de kan bli litt tørre uten dip!
4 Stk
Start med å lage pesto ved å ha alle ingrediensene i en foodprosessor- jeg river parmesan først.
Kjør til en glatt masse og smak til med salt og pepper.
Kjevle ut butterdeig platene til halv tykkelse - jeg bruker de fryste, og lar de tine først.
Smør pesto over den ene og dryss på revet ost.
Legg den andre platen over og kjevle de lett sammen
Bruk en pizzaskjærer og kutt i fire strimler.
Ta tak i hver ende og snurr de i hver sin retning til du får en fin snurr.
Legges på stekebrett. Pensle med egg, strø over flaksalt og litt revet parmesan
Stekes midt i ovn på 190 grader i ca 20 minutter. De skal være gylne og sprø.
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer