
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. mars, 2025
Hvorfor ikke lage dine egne pølsebrød? De er bedre, du vet hva de inneholder - og er faktisk med på å bestemme litt av dette selv! Sist men ikke minst - de smaker bedre og de store matvare gigantene mister litt av den store fortjenesten sin om alle lager dette selv!!!
8 Stk
Bland mel, tørrgjær og salt i en kjøkkenmaskin
Varm opp fløte og melk til lunkent, ha deretter oppi olivenolje og honning
Hell alt over i kjøkkenmaskinen og kjør til du har en smidig deig, ca 10 minutter
Hev 1 time
Del i 8 emner og rull de ut til ca 15 cm lange remser
Legg de på et stekebrett med bakepapir og etterhev 30 minutter
Pensle med sammenpisket egg og strø over sesamfrø
Stekes på 200 grader midt i ovn ca 15 minutter
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer