
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer23. april, 2025
Hvorfor akkurat navnet Rastakylling lurer du kanskje på?
Retten kommer fra ei venninne som bodde nettopp på Rasta!
Så fra en ferdigblandet saus er den utviklet videre og må si meg fornøyd med resultatet.
En perfekt rett til både helgekos og
venninne kveld, kan fint lages i forveien og bare varmes opp.
For litt ekstra luksus kan den og toppes med mozzarella!
4 porsjoner
Finhakk chili og hvitløk - og bland alle ingrediensene til marinaden
Skjær kyllingen i 3-4 biter
Bland kyllingen i marinaden og la den ligge et par timer, den kan fint ligge over natten
Når kyllingen er ferdig marinert legges den i en smurt ildfast form.
Hell over kokosmelk og rødløken som du kutter i tynne skiver
Stekes midt i ovn på 175 grader i 45 minutter
Skjær paprika i skiver og broccoli i buketter
Etter 45 minutter tar du formen ut og tilsetter creme fraiche, paprika og broccoli og steker videre 10-15 minutter
Serveres med ris og gjerne en god salat
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merKylling
Tilbehør
Kylling
Forretter og småretter