
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer26. mars, 2025
Deilige luftige rundstykker til helgefrokosten.
Her har jeg brukt samme deig som til fletteloff, bare justert litt på steketiden! Fikk du lyst å prøve?
18 Stk
Varm melk og vann til lunkent, rør inn honning
Bland alt det tørre i en kjøkkenmaskin
Hell væsken og egget over i det tørre og kjør til en smidig deig, ca 10 minutter
Tilsett det romtempererte smøret og kjør til alt er blandet
La deigen heve ca 1,5 time
Deles i 18 like store emner og rulles til boller
Legg på et stekebrett med bakepapir
Etterheve dvs 1 time
Pensle med sammenpisket egg og strø over valmuefrø
Stekes på 190 grader midt i ovn ca 20 minutter
Avkjøles på rist
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer