
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer25. mars, 2025
Dette er påske-desserten sin det. Sjokolade og appelsin = den perfekte komboen.
Appelsin skallet ble her til morsomme skåler!
4 porsjoner
Pisk kremfløten til luftig krem og sett i kjøleskapet
Kutt sjokoladen opp i mindre biter og smelt over vannbad
Avkjøles til lunken
Bland inn kakao, eggeplommer, appelsin skall og saft
Bland deretter alt inn i den luftige kremen
Fordeles i skåler eller halve appelsinskall som her og settes kjølig over natten
Pyntes med hakket sjokolade, knuste sjokolade egg og gjerne friske bær
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer