
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer27. mai, 2025
En nydelig smuldrepai med smak av sommer.
Komboen rabarbra og nektarin er fantastisk - og med toppingen så er dette farlig godt.
Server gjerne med vaniljeis eller spis den som den er, la den bare avkjøles litt før du kaster deg over den!
1 Pai
Skjær nektarin i tynne båter og kutt rabarbra i biter på ca 2 cm
Ha alt i en bolle og rør inn sukker og potetmel.
Når alt er godt blandet har du det over i en smurt paiform
Bland sammen romtemperert smør, hvetemel, bakepulver og sukker
Finhakk valnøtter og ha dette inn i blandingen tilslutt
Fordeles over fruktblanding
Stekes midt i ovn på 225 grader i ca 25-30 minutter
Avkjøles litt men nytes gjerne lunken
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merSøt bakst
Brød og rundstykker
Kylling