
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer27. mai, 2025
Ikke noe galt med en helt vanlig betasuppe - eller grønnsakssuppe.
Men har du prøvd å «spice» den opp litt?
Her hadde jeg både chili og hvitløk i tillegg til noen litt hotte pølser, og smaken ble helt nydelig.
Føler at en litt vanlig suppe ble en luksus variant med litt ekstra godt oppi!
4 porsjoner
Dagen før må du legge byggryn i bløt, disse må ligge over natten
Kutt opp grønnsaker og pølser i biter, skiver og finhakk hvitløk og chili
Kok opp kraften og ha oppi byggryn, løk, chili og hvitløk - la dette koke 30 minutter
Tilsett alle grønnsakene og kok til de er møre ca 30 minutter
De siste 10 minuttene tilsetter du pølsebitene
Smak gjerne til med salt og pepper
Serveres rykende varm med godt flatbrød
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer