
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer22. april, 2025
Hvem kan motstå en supersunn og supergrønn spinatsuppe?
Selvest skippern-suppe!
Bruker du fersk spinat vil du få skikkelig herlig grønnfarge.
Her serverte vi med ristede kikerter, bacon og parmesan - men kokt egg funker også helt supert.
Og den fargen da - man blir jo så lykkelig av mat med ekte farge!
4 porsjoner
Kutt grønnsakene i biter, gjerne hakk i litt mindre biter
Stek løk, hvitløk, chili, stangselleri og purre blankt i smør/olje
Legg i spinaten og la den klappe helt sammen
Tilsett kraft og la alt koke 5 minutter
Kjør den til en glatt masse med stavmikser
Sett tilbake på platen og kok opp.
Tilsett parmesan, soyasaus og creme fraiche - smak til om du ønsker evnt mer eller mindre av dette
Smak til med salt og pepper
Serveres med ønsket tilbehør, vi hadde ristede kikerter, sprøstekt bacon og litt revet parmesan
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les merLunsj
Forretter og småretter
Kjøttretter
Kjøttretter