
Om Godt og Hjemmelaga!
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer26. mars, 2025
Dette er nok manges favoritt! Den farlige gule som er så sykt god.
Nøttebunn med en krem som virkelig får deg til å smatte litt ekstra!
1 Stk
Sett ovnen på 180 grader, over og undervarme
Mal mandlene
Pisk eggehviter og sukker til marengs
Bland lett inn de malte mandlene
Ha massen over i en form (25 cm) med bakepapir i bunn
Stek midt i ovn ca 25-30 minutter
La kaken avkjøles helt mens den er i formen
Start med kremen, bland egg, fløte, sukker og vaniljesukker i en kjele med tykk bunn.
Varm opp på middels varme under omrøring til den begynner å tykne- den skal ikke koke, ta den heller av og på plata under tykningsprosessen
Ha i smøret litt etter litt mens du rører til alt er smeltet inn
Settes kaldt
Bre kremen over kaken når alt er avkjølt
Pynt med hakkede nøtter, revet mørk sjokolade og et dryss maldonsalt
Vi er mor og datter med en stor lidenskap for hjemmelaget mat, søte desserter og bakst. Her deler vi våre favorittoppskrifter og håper å inspirere deg til å lage god mat fra bunnen av – enkelt og uten stress.
Les mer